KWALITEIT IS HET UITSLUITEN VAN TOEVAL

KWALITEIT IS HET UITSLUITEN VAN TOEVAL

KWALITEIT IS HET UITSLUITEN VAN TOEVAL

Lamberts      Het professionele assortiment voedingssupplementen.

Opgericht in 1982, is Lamberts nu de marktleider in de U.K. van voedingssupplementen in de voorschrijfmarkt. Lamberts is toonaangevend op het gebied van vitamines, mineralen, aminozuren, multi’s, oliën en kruiden. Voorschrijvers kiezen Lamberts® voor hun cliënten omdat we een professioneel assortiment van hypoallergene, hoog- geconcentreerde supplementen aanbieden die gegarandeerd zijn van de hoogste kwaliteit.

Als u Lamberts producten wordt voorgeschreven, bent u verzekerd dat u een kwaliteitsproduct gebruikt dat is ontwikkeld door professionals in de orthomoleculaire geneeskunde voor professionals.

 

Kwaliteit komt door aandacht te besteden aan het detail

 

Kracht/concentratie
Kwaliteitsproducten dienen de juiste concentratie (werkzame stoffen) te bevatten omdat dosering de sleutel is tot succes als het gaat om het gebruik van voeding en kruiden in de praktijk. Terwijl u terecht denkt dat het krijgen van de juiste dosering een fundamenteel vereiste is, is het soms verrassend moeilijk om dit te bereiken in de dagelijkse praktijk door veel van de aangeboden supplementen.

Bij Lamberts beginnen we bij de dosering. Lamberts filosofie van gezondheid komt steeds weer uit bij wetenschap – we ontwikkelen producten die de juiste concentratie aan werkzame stoffen bevatten en worden onderbouwd vanuit wetenschap en onderzoek.
 

Good Manufacturing Practice 
Good manufacturing practice (GMP) is een kwalificatie om te verzekeren dat producten gemaakt worden met een constante kwaliteit en gecontroleerd worden volgens strikte kwaliteitstandaarden. Het dekt alle aspecten van de farmaceutische productie; van de grondstoffen, gebouwen en materialen, naar ook de training en persoonlijke hygiëne van het personeel.

Zonder GMP is het onmogelijk om ervan verzekerd te zijn dat elke batch supplementen van dezelfde hoge kwaliteit is als het oorspronkelijk bedoeld is en ook bestaat er de kans op onverwachte contaminatie, niet correcte labels op de verpakkingen en dat er onvoldoende of zelfs teveel ingrediënten aanwezig zijn.

Daarom dringen we erop aan dat alle Lamberts producten worden geproduceerd in fabrieken die deze strenge farmaceutische GMP standaarden hanteren.
 

Ingrediënten die niet worden gebruikt.
We gebruiken geen kunstmatige geur-, kleur – en smaakstoffen. Lamberts producten zijn vrij van melkproducten (inclusief lactose), graan, gluten en suiker met uitzondering van enkele producten, waar het duidelijk wordt aangegeven. De aard van de grondstoffen noodzaakt ons, na grondige overwegingen, deze ingrediënten toch te gebruiken in het belang van het eindproduct.

 

Informatieve en accurate labels
Kwaliteit komt ook tot uiting in de informatie op het label en Lamberts is een pionier als het gaat om accuraat labelen van voedingssupplementen. Lamberts besteedt aanzienlijke zorg om de juiste termen te gebruiken voor alle ingrediënten die in onze producten worden gebruikt en we aarzelen niet om aan te geven wat er allemaal is gebruikt. Wat we zeggen op het etiket is een eerlijke vertaling van wat er in het product aanwezig is.

Om er zeker van te zijn dat onze tabletten of capsules de juiste gedeclareerde actieve ingrediënten bevatten, weten we dat sommige hulpstoffen noodzakelijk zijn. Het is zeer moeilijk, zo niet onmogelijk, om voedingssupplementen te produceren zonder het gebruik van sommige hulpstoffen. Producten die deze stoffen niet vermelden op hun etiket zijn, of niet accuraat geproduceerd of niet accuraat gelabeld.

 

Ondersteund door wetenschap
Alle Lamberts® formules zijn gebaseerd op de laatste nutritionele inzichten en onderzoeken en ondersteund door logische wetenschappelijke argumenten. 

Al onze productformules zijn gebaseerd op basis van de kennis van de laatste nutritionele onderzoeken tezamen met onze strategie om alleen die producten te ontwikkelen die worden onderbouwd door geldige wetenschappelijke argumenten. Het belangrijkste van alles, we begrijpen dat in de praktijk de resultaten afhankelijk zijn van de juiste doseringen en concentraties. Onze hele productrange is op deze filosofie gebaseerd.

 

Klinisch onderzoek
We zijn ook een van de weinige bedrijven die groots investeren in klinisch onderzoek. We werken samen met diverse onderzoeksafdelingen van universiteiten door heel de U.K. met een variëteit aan onderwerpen, onder andere het gebruik van Magnesium-citraat bij Astma. We menen dat dit van het grootste belang is voor de ontwikkeling van voedingssupplementen in de gezondheidszorg.

 

De meeste Lamberts producten zijn hoger geconcentreerd dan dat u gemiddeld tegenkomt in de markt. De reden is dat de actieve ingrediënten in onze producten, relevante hoeveelheden zijn. (vanuit onderzoek onderbouwd)

Als voorbeeld noem ik onze kruidenpreparaten die tot de krachtigste behoren in de markt. 

 

Men hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Wij zijn Lamberts en wij willen u iets meegeven: zekerheid. De zekerheid dat uw lichaam met de juiste voeding en voedingssupplementen beter kan worden. De zekerheid dat de voedingssupplementen en kruiden van Lamberts op het terrein van kwaliteit en veiligheid tot de absolute top behoren: uitsluitend geproduceerd door producenten die werken conform de strenge GMP- en de verplichte HACCP-normen. De zekerheid u effectieve voedingssupplementen aan te bieden: de juiste samenstelling, dosis, zuiverheid en garanties voor maximale opname. U kunt elke dag beter worden. Vandaar onze leus. Niet ziek, toch beter.

Laat u aanspreken in uw kracht en verhoog samen met Lamberts uw veerkracht. 

 

Lamberts Healthcare

Wat zoek je?

Jouw winkelwagen