UV-straling bescherming

UV-straling bescherming

UV-straling bescherming

De invloed van oxidatieve schade door UV-straling

Vooral de invloed van oxidatieve schade van gezonde huidcellen door UV-straling verdient onze aandacht. Blootstelling aan UV licht en luchtvervuiling verhoogt het aantal circulerende vrije radicalen in het lichaam. Een antioxidant (Vitamine C), dat in staat is de vrije radicalen te neutraliseren, levert een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Het vermijden van directe blootstelling en het beschermen van jezelf met zonnebrandcrème zullen helpen de invloed van oxidatieve schade op gezonde huidcellen te beperken.


Ons advies

Colladeen Derma Plus

Colladeen Derma Plus bevat drie heilzame planten: Vitis vinifera, Vaccinium myrtillus en Camelia sinensis. De Vitis vinifera en Vaccinium myrtillus bevatten grote hoeveelheden OPC’s.

Colladeen Derma Plus, dat is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, bevat verder vitamine C, Biotine en Niacine. De vitamine C in Colladeen Derma Plus draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de huid en voor het bindweefsel en de bloedvaten in de huid. Vitamine C helpt bij de bescherming van huidcellen tegen luchtvervuiling en oxidatieve schade door UV straling. Vitamine C is gunstig voor elastische aderen en ondersteunt het behoud van een sterke vaatwand en is daarmee van belang voor een goede conditie van de bloedvaten.

Biotine en Niacine dragen bij tot de instandhouding van een normale huid, normaal haar en slijmvliezen. Ze voeden de huid van binnenuit en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid.

KIJK OOK EENS OP WWW.GEZONDEHUIDVANBINNENUIT.NL

Voor wie is Colladeen Derma Plus geschikt?

Colladeen Derma Plus bevat voornamelijk natuurlijke ingrediënten waarvan niet bekend is dat ze een interactie hebben met andere stoffen. Daarom is Colladeen Derma Plus geschikt voor alle volwassenen en in het bijzonder voor diegenen die goed willen zorgen voor de:

  • Conditie van de huid
  • Bescherming van de huid tegen UV straling en luchtvervuiling
  • Conditie van de bloedvaten

Contact is snel gelegd

Wij helpen je graag met je vragen. Stuur gerust een mail naar info@lamberts.nl en wij beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

Wat zoek je?

Jouw winkelwagen