Welke Multi past bij u?

Welke Multi past bij u?

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Soms zijn er omstandigheden die iets extra's vragen.

 

Wanneer de juiste keuze?

Met zoveel multi preparaten op de markt, met een grote verscheidenheid aan sterktes en combinaties, is het vaak een uitdaging om de juiste formule te vinden die past bij de behoefte van u als gebruiker. Maar met het Lamberts assortiment aan multi’s is het eenvoudig.

 

Voor iedere leeftijdsfase een Multi

Lamberts levert een groot aantal soorten Multi’s met een groot spectrum aan vitaminen, mineralen, spoorelementen etc. In een bepaalde levensfase en/of omstandigheid (bijvoorbeeld sporten) kan er, naast de vitaminen en mineralen uit de voeding, behoefte zijn aan iets extra’s. De Multi’s van Lamberts leveren die extra's door uitgebalanceerde samenstellingen. De formules zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en geproduceerd volgens onze strikte hoge standaarden.

We herkennen bepaalde groepen mensen met gemeenschappelijke micronutriënt behoeft en, vandaar dat we een serie multi preparaten ontwikkeld hebben, passend bij deze behoeftes.

Deze formules zijn bedoeld om de best mogelijke basisnutriënten te leveren voor de doelgroep met inachtneming van de dieetbehoeftes van deze groep. Vanuit deze basis is het mogelijk om, afhankelijk van de individuele behoefte, eventueel andere supplementen toe te voegen.

 

Multi-Guard, de basis Multi

Multi-Guard biedt het beste als het gaat om “potency” en spreiding van nutriënten. Het is mogelijk de meest interessante multi op de markt, geschikt voor alle volwassenen.

Alle vitamines zijn aanwezig in relevante hoeveelheden, waardoor het een nuttig preparaat is wanneer er een medium B-complex nodig is naast antioxidanten, bètacaroteen en de vitamines C en E. 

 

Spoorelementen

Het zijn echter de spoorelementen die dit preparaat zo populair maken bij de voorschrijvers. Slechts weinig multivitaminen hebben een dergelijk breed spectrum aan spoorelementen in deze relevante hoeveelheden. De literatuur laat zien dat deze vitale nutriënten net zo belangrijk en essentieel zijn als vitamines.

Nu nog beter met 625 super antioxidant eenheden. (ORAC)

Lamberts heeft ook eens 50mg ORAC-mengsel toegevoegd aan de samenstelling en deze levert maar liefst 625 ORAC super antioxidant eenheden (ORAC = Oxygen Radical Absorbance Capacity, of ook wel een maatvoering om de eff ectiviteit van antioxidanten met elkaar te kunnen vergelijken). Sommige plantfenolen zijn op dit vlak meer effectief dan de vitaminen C en E, vandaar dat ons uniek ORAC-mengsel bestaat uit een combinatie van deze plant fenolen (uit groene thee-, rozemarijn- en oregano extract).

Multi-Guard is daarmee een aantrekkelijk geprijsd, uniek supplement van vitaminen, mineralen, spoorelementen en 625 ORAC super antioxidanten.

 

 

Waarom kiest u voor Multi-Guard?

Lamberts Multi-Guard heeft een krachtig aanbod aan de B-vitamines die energie uit voedsel kunnen vrijzetten en algemeen ondersteunen in energie en welzijn. Het is qua kwaliteit en potentie een van de beste één-per-dag formuleringen en is ideaal voor actieve volwassenen en mensen die het gevoel hebben wat extra’s te kunnen gebruiken!

 

Gebruikelijke toepassingen

• Formule voor volwassenen met een actieve levensstijl

• Bevat hoge gehaltes aan B-vitamines voor energie

• Antioxidanten C en E om de lichaamscellen te beschermen tegen schade door vrije radicalen

 

 

NIEUW: Multi Guard Methyl

Aanpakken van nutriëntentekorten 
Door een drukke leefstijl en voedsel dat arm is aan nutriënten, hebben steeds meer mensen ondersteuning nodig als het gaat om methylering. Waar een tekort aan nutriënten een van de belangrijkste oorzaken is van verminderde methylering, kan een verhoogde inname van nutriënten zoals foliumzuur, vitamine B12 en vitamine B6 juist gunstig zijn. Goede bronnen zijn: 

  • Foliumzuur: Broccoli, witlof, groene bladgroenten, erwten, kikkererwten en kidneybonen.
  • Vitamine B12: Vlees, vis, kaas, melk en eieren.
  • Vitamine B6: Varken, gevogelte, sommige vissen, pinda’s, sojabonen, tarwekiemen, haver, bananen en melk.

Wanneer er desondanks onvoldoende van de genoemde nutriënten kan worden opgenomen kan suppletie van deze bestanddelen (separaat ingenomen of in de vorm van een goede multivitamine) een goede oplossing bieden.

Gemethyleerde vitamines
Ons lichaam kan moeite hebben om deze nutriënten om te zetten in hun actieve, gemethyleerde vorm. Waar dit het geval is, zijn voedingssupplementen beschikbaar die deze nutriënten aanbieden in hun actieve vorm. Deze supplementen helpen om de biologische beschikbaarheid te garanderen, zelfs wanneer de efficiëntie van genen in het gedrang komt, of wanneer omgevingsfactoren het methylatieproces in gevaar brengen. Wanneer een vitamine op deze manier wordt ingenomen, kan het lichaam zijn functies versterken zonder zelf te hoeven methyleren.

Een multivitamine met o.a. methylfolaat, de actieve vorm van foliumzuur, met daarnaast ook vitamine B6 als pyridoxaal-5-fosfaat en vitamine B12 als methylcobalamine kan als zeer zinvol worden gezien.

 

 

Multi-Guard 50+ Advance, de multi voor ouderen

Vitaminen, mineralen en aminozuren zijn essentieel voor gezondheid en vitaliteit. Hoewel deze stoffen van nature in verschillende voedingsmiddelen voorkomen, kan ondervoeding niet altijd vermeden worden. Zelfs in een goed doordacht dieet kan het gehalte aan vitaminen en mineralen door verkeerde bereiding te kort schieten of vernietigd worden.

Multi-Guard 50+ Advance is speciaal ontwikkeld voor de 50-plusser. Naast vitaminen en mineralen bevat dit preparaat ook luteïne, kurkuma, groene thee extract en druivenpitextract (OPC). Het heeft sterke anti-oxidatieve eigenschappen en is goed voor de ogen.

Het preparaat is bovendien zeer gebruiksvriendelijk: slechts één tablet per dag.

 

 

Waarom kiest u voor Multi-Guard 50+ Advance?

Multi-Guard 50+ Advance bevat meer vitamine B’s dan de meeste vitamine B-complexen en heeft beduidend betere gehaltes aan belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn als we wat ouder zijn, in vergelijking met de multi’s in de supermarkt. Vooral hoge gehaltes aan foliumzuur en vitamine B12, beide van vitaal belang voor de 50-plusser en tot 8 keer meer luteïne dan in menig andere multi. Eveneens zijn de krachtige beschermende plantenstoffen van kurkuma, groene thee en druivenpitolie toegevoegd.

 

Multi-Guard for Kids, de multi voor het opgroeiende kind

Goede voeding is vooral ook belangrijk voor kinderen, bijzonder in periodes van snelle groei of als kinderen veel energie verbruiken met sport of andere activiteiten. Jammer genoeg is dit vaak ook de periode dat ze bepaalde voeding niet lusten of dat ze onvoldoende eten.

Multi-Guard for Kids bevat niet alleen belangrijke vitaminen in relevante hoeveelheden, maar ook de spoorelementen die noodzakelijk zijn. Deze plezierig smakende kauwtabletten bevatten geen suiker en leveren daarom geen bijdrage aan tandbederf.

Multi-Guard for Kids kan uitstekend gecombineerd worden met andere supplementen zoals de Calcium Kauwtabletten en/of Omega-3 for Kids van Lamberts.

 

 

Waarom kiest u voor uw kind Multi-Guard for Kids?

Multi-Guard for Kids bevat niet alleen belangrijke vitaminen in relevante hoeveelheden, maar ook de spoorelementen die noodzakelijk zijn. De kauwtabletten hebben een plezierige zwarte bessensmaak zonder de toevoeging van suiker.

 

 

Premtesse

Voor vrouwen in de menstruele leeftijd, in het bijzonder bij ongemakken in de pre-menstruatie

 

 

FEMA 45 +

Voor vrouwen tijdens en na de overgang B-vitamines voor vrijzetten van energie, Vitamines D en K voor sterke botten in totaal 28 nutriënten, antioxidanten, Magnesium en Calcium. 

 

Er zijn ook speciale Multi's voor teenagers, voor sporters, voor een optimale start bij babywens, voor meer energie, voor sterke botten, voor een evenwichtige suikerspiegel, speciaal voor de man en speciaal voor de vrouw.

 

Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl maar soms zijn er omstandigheden die iets extra’s vragen. Kies dan voor een kwaliteitsproduct van Lamberts.

 

Wat zoek je?

Jouw winkelwagen