Lamberts en de nieuwe generatie Glucosamine

Lamberts en de nieuwe generatie Glucosamine

FANTASTICH GLUCOSAMINE NIEUWS

Lamberts heeft een kwalitatief breed Glucosamine assortiment wat nu wordt aangepast naar nieuwe varianten die beter zijn voor mens, dier en milieu door de toepassing van Glucosagreende nieuwe generatie Glucosamine.

Voor Lamberts staat sinds jaar en dag de kwaliteit van haar producten boven alles. GMP geproduceerd en altijd vanuit wetenschappelijke basis. Dus ook de plantaardige vervangers kunnen niet onderdoen voor haar voorgangers. Daarom kiest Lamberst voor GlucosaGreen en Phytodroïtine.

Glucosagreen®

Glucosagreen is de nieuwe generatie glucosamine en deze wordt vervaardigd uit niet-GMO-maïs via een uniek fermentatieproces.

GlucosaGreen® is: 

  • Vergelijkbaar met glucosamine uit schaaldieren. GlucosaGreen is getest en gevalideerd. U zult geen verschil ervaren ten opzichte van de oude formule .
  • Het is veilig en wordt goed verdragen. Is gevalideerd als bio-equivalent aan alle andere vormen van goedgekeurde glucosamine, dus het heeft hetzelfde gunstige veiligheids- en verdraagbaarheidsprofiel als andere glucosamine in de voeding.
  • Beter voor dier en milieu

Bescherm jezelf en de planeet

Phytodroïtine™

Phytodroïtine - een plantaardig alternatief voor chondroïtine, gemaakt van een mengsel zeewierextracten.

  • Een 100% plantaardig alternatief voor chondroïtine.
  • Duurzamer en minder belastend voor het milieu dan gewone chondroïtine.
  • Samengesteld met speciaal gekweekte botanische ingrediënten (zeewier), die volledige duurzaamheid, evenals kwaliteit en zuiverheid garanderen.

Qua structuur bijna identiek aan chondroïtinesulfaat afkomstig van haaien.

 

Download hier de brochure


 

What are you looking for?

Your cart