Over Lamberts Healthcare

Vele mensen vragen zich echter steeds meer af of men wel voldoende gunstige (voedings-)stoffen tot zich krijgt. Dit kan worden beïnvloed door de sterk veranderde milieuomstandigheden, leefgewoontes en voedselbereiding. Hoewel voedingssupplementen geen vervanging vormen voor een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl, kunnen zij in sommige situaties en/of gevallen een nuttige aanvulling vormen op de dagelijkse voeding.

Lamberts® Het professionele assortiment voedingssupplementen.

Opgericht in 1982, is Lamberts nu de marktleider in de U.K. van voedingssupplementen in de voorschrijfmarkt. Lamberts is toonaangevend op het gebied van vitamines, mineralen, aminozuren, multi’s, oliën en kruiden. Voorschrijvers kiezen Lamberts voor hun cliënten omdat we een professioneel assortiment van hypoallergene, hoog- geconcentreerde supplementen aanbieden die gegarandeerd zijn van de hoogste kwaliteit.

Als u Lamberts producten wordt voorgeschreven, of zelf adviseert, bent u verzekerd dat u een kwaliteitsproduct gebruikt/adviseert dat is ontwikkeld door professionalsin de orthomoleculaire geneeskunde voor professionals.

Kwaliteit komt door aandacht te besteden aan het detail 

Good Manufacturing Practice
Good manufacturing practice (GMP) is een kwalificatie om te verzekeren dat producten gemaakt worden met een constante kwaliteit en gecontroleerd worden volgens strikte kwaliteitstandaarden. Het dekt alle aspecten van de farmaceutische productie; van de grondstoffen, gebouwen en materialen, naar ook de training en persoonlijke hygiëne van het personeel.

Zonder GMP is het onmogelijk om te verzekeren dat elke batch supplementen van dezelfde hoge kwaliteit is als het oorspronkelijk bedoeld is en ook bestaat er de kans op onverwachte contaminatie, niet correcte labels op de verpakkingen en  dat er onvoldoende of zelfs teveel ingrediënten aanwezig zijn. Daarom dringen we erop aan dat alle Lamberts Healthcare producten worden geproduceerd in fabrieken die deze strenge farmaceutische GMP standaarden hanteren. 

Ingrediënten die niet worden gebruikt
In onze producten, waaronder ook Colladeen Derma Plus, worden geen kunstmatige geur-, kleur – en smaakstoffen gebruikt en de producten zijn verder vrij van melkproducten (inclusief lactose), graan, gluten en suiker.

What are you looking for?

Your cart