Lamberts kruiden gaan verder daar waar anderen merken stoppen!

Lamberts kruiden gaan verder daar waar anderen merken stoppen!

Kruiden

Lamberts geeft de voorkeur aan gestandaardiseerde extracten, omdat de extractie- en concentratieprocedures ervoor zorgen dat het kruidenpreparaat veel krachtiger is dan producten op basis van hele kruiden in poedervorm, waarbij geen poging wordt gedaan om de producten te concentreren of te standaardiseren.

Bijna alle actieve ingrediënten van een kruid zitten opgesloten in de plantencel en worden beschermd door de harde celwand. Vaak koken of infuseren herboristen de kruiden waardoor de celwanden worden afgebroken. Hierdoor komen de actieve ingrediënten in oplossing.

Lamberts extracten worden op een vergelijkbare manier bereid, behalve dat we de geëxtraheerde actieve ingrediënten vervolgens moeten drogen om er tabletten of capsules van te maken. Dit extractie- en droogproces verhoogt de concentratie van de actieve ingrediënten aanzienlijk.

Er zijn maar weinig supplementenbedrijven die zo ver gaan in hun hele kruidenassortiment, maar bij Lamberts vinden ze het essentieel om extracten te gebruiken. Dit komt omdat het alternatief 'het hele kruid' wel goed klinkt, maar gewoon gedroogd plantaardig materiaal is en voornamelijk uit vezels bestaat met weinig actieve ingrediënten. En dan is het nog maar de vraag of je het kunt verteren!

Lamberts kruiden zijn geconcentreerd, oplosbaar en klaar voor gebruik!

Lees meer; deel 1, droogextracten; kwaliteit is een issue

Lees meer; deel 2, op basis van drie principes

Lees meer; deel 3, echt anders dan plantpoeders!

Lees meer; deel 4, we moeten eerst nog ontdekken?

Lees meer; deel 5, "Totum"


Een voorbeeld van een geconcentreerd kruid: Lamberts Echinacea 1000mg

Echinacea helpt bij gezonde luchtwegen en heeft een verzachtende invloed. Daarnaast ondersteunt echinacea het immuunsysteem en een gezond milieu in de blaas.

(Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie)


Tevens is aan de formule Zink en vitamine C toegevoegd voor extra weerstand en stimulering van het immuunsysteem. Dit versneld het herstel na ziekte.

 

What are you looking for?

Your cart