Wat is GMP (Good Manufacturing Practice)?

Wat is GMP (Good Manufacturing Practice)?

Waarom hanteert Lamberts Good Manufacturing Practice (GMP)?

Good manufacturing practice (GMP) is een kwalificatie om te garanderen dat producten gemaakt worden met een constante kwaliteit en gecontroleerd worden volgens strikte kwaliteitstandaarden. GMP dekt alle aspecten van de farmaceutische productie; van de grondstoffen, gebouwen en materialen, maar ook de training en persoonlijke hygiëne van het personeel. 

Zonder GMP is het onmogelijk om er zeker van te zijn dat elke batch supplementen van dezelfde hoge kwaliteit is als het origineel. Bovendien is er risico op onverwachte contaminatie, niet correcte labels op de verpakkingen en onvoldoende of te veel ingrediënten.

De tabletten, capsules en poeders van Lamberts worden in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd, getest en verpakt door Lamberts Healthcare Ltd. in enkele van de modernste en technisch meest geavanceerde fabrieken in Europa. Dit gebeurt volgens de strenge farmaceutische normen van Good Manufacturing Practice (GMP), die goedgekeurd zijn door het Britse ministerie van volksgezondheid.

Waarom produceren, testen en verpakken we in het Verenigd Koninkrijk?Omdat onze 30 jaar ervaring ons heeft geleerd dat dit de beste manier is om een ​​constante hoge kwaliteit te garanderen. Sommige andere bedrijven kopen bulk-tabletten uit China of India en verpakken ze gewoon in het Verenigd Koninkrijk. Deze kunnen legitiem worden beschreven als ‘gemaakt in het Verenigd Koninkrijk’. Wees dus gewaarschuwd en let goed op wat u koopt en inneemt...

Welke garantie geeft Good Manufacturing Practice mij?
Veiligheid, kwaliteit en effectiviteit van het product, waardoor de consumptie van Lamberts-producten net zo veilig is als de consumptie van een geneesmiddel, voorgeschreven door een arts.

Het omvat alle aspecten van de farmaceutische productie, van de selectie van grondstoffen, gebouwen en apparatuur tot en met de opleiding en persoonlijke hygiëne van het personeel. GMP verzekert u dat het product absoluut niet meer en niet minder bevat dan wat op het etiket wordt vermeld.

Is GMP verplicht voor alle voedingssupplementen?
Nee, de toepassing van de GMP-farmaceutische normen is NIET verplicht voor de productie van voedingssupplementen. Gereguleerd worden door GMP-normen is een duur proces voor de bedrijven vanwege alle extra technische zorg en voorzorgsmaatregelen die nodig zijn bij de productie van de producten. Daarom kiezen de meeste fabrikanten van voedingssupplementen niet voor deze normen.

Lamberts gaat alleen voor topkwaliteit die constant is en kiest daarom bewust voor GMP.

What are you looking for?

Your cart